image
 • image

  Reiss Profile en Donna di Oggi

  Door Reiss Profile Redacteur 06-09-2012 12:28:57

  Reiss Profile en Donna di Oggi

  ‘Donna di Oggi’ gebruikt Reiss Profile bij de begeleiding van de succesvolle ondernemende vrouw van vandaag.

  “Vrouwen die doelen willen bereiken die ze daadwerkelijk in hun hart voelen, die achter zichzelf willen blijven staan en op zoek zijn naar veranderingen vinden de weg naar 'Donna di oggi'.”

  Deze vrouwen zullen na het talentmanagementprogramma, coachingstraject of business-class meer aandacht verdienen. In het traject staat het Reiss Profile centraal. Lees meer in het navolgende artikel.

  Astrid Schiepers (links) en Claudia Troilo organiseren business classes voor de ondernemende vrouw van vandaag

  Astrid Schiepers (links) en Claudia Troilo organiseren business classes voor de ondernemende vrouw van vandaag

  Vrouwencongres Donna di Oggi combineert business classes en ontspanning

  Donna di Oggi zet als vrouwencongres de trend in Limburg. Deze vrouwencongressen vinden steeds meer aftrek in de Westerse wereld. Een cadeautje dat een succesvolle vrouw zichzelf gunt? Of noodzaak omdat vrouwen nu eenmaal moeizamer de balans vinden in hun brede ontwikkelingsperspectief?

  Een select groepje ondernemende vrouwen gaat in september in Château St. Gerlach gedurende de twee dagen van het vrouwencongres ‘Donna di Oggi’ aan de slag om meer bewust te worden hoe ze hun maximale capaciteiten beter kunnen benutten. Tussendoor ontspannen ze met wellness en culinaire verrassingen. Donna di Oggi wordt georganiseerd door Astrid Schiepers en Claudia Troilo. Zij werken al meer dan tien jaar als coach en adviseur voor ondernemers en managers. De business classes zijn bedoeld voor, zoals Schiepers en Troilo het zeggen, de succesvolle topondernemende vrouw van vandaag, die de toekomst wil verleiden en veroveren.

  De afgelopen jaren kregen Schiepers en Troilo steeds meer aanvragen voor verdiepende business classes, vooral van vrouwen die worstelen met de balans in hun leven. “Het speelt bij een grote groep vrouwen,” aldus Troilo. “Sommige hebben al een flink carrièrepad doorlopen en zijn het evenwicht kwijt tussen werk en privé. Anderen merken dat hun huidige loopbaan niet de voldoening geeft die ze ervan verwachten en willen zich op persoonlijk vlak meer ontwikkelen. Maar ook juist andersom: vrouwen die tegen het glazen plafond aanlopen in het bedrijfsleven en professioneel niet verder komen of vrouwen die bij nader inzien toch liever voor een andere functie willen kiezen. Het betreffen allemaal vragen die vooral spelen bij vrouwen die op hoog niveau, vaak fulltime, opereren. Niet geheel verwonderlijk. Het ontwikkelingsperspectief van vrouwen is vanuit haar genen nu eenmaal breder bepaald dan bij mannen. Het vraagstuk over kinderen krijgen, moeder zijn en zorgen speelt hierin een essentiële rol..”

  Daarnaast lijken vrouwen sensitiever voor hun omgeving. Dat is hun kracht, maar ook een valkuil. Ze doen hierdoor sneller de dingen zoals het van hun omgeving wordt verwacht. “Maar als je op hoog niveau functioneert maar niet dat doet wat je echt graag wilt, gaat dat wringen,” licht Schiepers toe. “Dat vergt op den duur te veel energie. Onderzoek wijst uit dat gedrag vooral wordt gestuurd door het onderbewuste. Het spectrum van onze mogelijke gevoelens en gedragingen blijkt al vóór onze geboorte voor het grootste gedeelte vast te liggen. De levensmotieven bepalen ons gedrag en beïnvloeden onze gevoelens, gedachten en zwakten. Volgens het persoonlijkheidsprofiel van Reiss kun je door je eigen levensmotivatie te begrijpen meer grip krijgen op je eigen leven. Je persoonlijke levensmotieven goed in je eigen leven betrekken, maakt je niet alleen gelukkig. Het stelt je ook in staat om duurzaam te presteren. We willen dat de vrouwen tijdens Donna di Oggi in alle openheid echt naar hun zelf kijken en meer bewust te worden van hun eigen prestatiedrijfveren zodat ze deze omzetten naar hun persoonlijke en professionele doelen.”

  Het Reiss Profile staat derhalve deze twee bijzondere dagen centraal.

  “Het zijn intensieve dagen,” stelt Troilo. “Werken aan jezelf is ‘noeste’ arbeid. Daar hoort ontspanning bij. Niet als cadeautje. Maar om betere resultaten te bereiken. Daarom kiezen we ook voor Château St. Gerlach, een mooie gelegenheid om de business classes te combineren met wellness en culinaire verrassingen.”

  Wanneer?

  Zie voor actuele data menu item Opleidingen/Zoek een opleiding.

  Waar?

  Château St. Gerlach, Valkenburg a/d Geul

  Kosten?

  Prijs is inclusief:

  • Overnachting in een luxe hotelkamer in Château St. Gerlach;
  • Lunch en Bistrotdiner op vrijdag en uitgebreid ontbijtbuffet en lunch op zaterdag;
  • Gebruik van de S.P.A. Wellness St. Gerlach op beide dagen;
  • Twee ontspannende behandelingen;
  • Persoonlijk dagboek met persoonlijk profiel en documentatie. De wetenschappelijke test en materialen zijn onderdeel van de business-class.

  Bij deze business-class geldt een maximaal aantal deelnemers van 8 personen. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Wie niet kan worden geplaatst, ontvangt daarvan bericht.

  Prijs

   €1260,50 (excl. 19% btw) per deelneemster

  Voor verdere informatie: www.donnadioggi.nl.

   

  Reiss Profile Benelux BV
  Magnoliahof 33
  5213 HJ ’s-Hertogenbosch
  t: +316 20542186
  delnoy@reissprofile.eu
  http://www.reissprofile.eu

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu