image
 • image

  ‘Deelnemen betekent alles’

  Door Reiss Profile Redacteur 05-08-2013 23:20:58

  Reiss Profile Masters werden gegrepen door de olympische geest: voor het jaarlijkse evenement van Reiss Profile Masters waren stersprekers uit de topsport, het bedrijfsleven en de geneeskunde aangetrokken. De vierde Europese Reiss Profile Masterbijeenkomst vond plaats op 13 en 14 juni 2013 in het Duitse Sport- en Olympiamuseum in Keulen.

  Korte impressie van het programma

  Vooraanstaand spreker dr. Matthias Weniger van het instituut voor stressgeneeskunde Rhein-Ruhr van de Bergmannsheilkliniek in Gelsenkirchen-Buer introduceerde het innovatieve gebruik van het Reiss Profile bij burn-out preventie en behandeling.

  Alexander Leipold, tweevoudig wereldkampioen en Olympisch kampioen vrij worstelen, vertelde hoe hij gebruik maakt van het Reiss Profile in zijn huidige functie als bondscoach van de vrijworstelaars.

  Topmanager dr. Jürgen Dahmer discussieerde met Reiss Profile Master hoofdinstructeur Peter Boltersdorf over samenwerking met een mondiale speler.

  Met Reinhard Strauch was een gesprekspartner aangetrokken die het bedrijfsleven en de topsport bekijkt door een Reiss Profile bril.

  Tijdens netwerkrondes kwamen praktische toepassingen van het Reiss Profile aan bod.

  Masterbijeenkomst

  Dr. Matthias Weniger spreekt over het thema Burn-out en Reiss Profile

  Masterbijeenkomst

  Olympisch kampioen Alexander Leipold deelt zijn ervaringen met het gebruik van het Reiss Profile tijdens wedstrijden en trainingen bij het vrijworstelen

  Masterbijeenkomst

  Onder leiding van Ilona Bernhart rapporteren Reinhard Strauch, dr. Jürgen Dahmer en Peter Boltersdorf (van rechts naar links) over de toepassing van het Reiss Profile

  Masterbijeenkomst

  Peter Boltersdorf praat over sekse gelijkheid van de persoonlijkheid. Meer daarover in zijn commentaar ‘Vrouwen en mannen zijn toch gelijk’.

  Tags Masterbijeenkomst Reacties 0

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu