image
 • image

  Zesde Europese Masterbijeenkomst

  Door Doesum van Anke 20-07-2015 12:42:53

  Reiss Profile® Masters laten zich inspireren tijdens zesde Europese Masterbijeenkomst

  Op vrijdag 19 juni 2015 vond voor de zesde keer een Europese Masterbijeenkomst plaats. KOMED, het evenementencentrum op het mediapark in Keulen was wederom het toneel voor inspirerende lezingen, workshops en ontmoetingen. Het motto was: Individualiteit als innovatiemotor voor teams, voor het bedrijfsleven en voor de samenleving.

  Aan de vooravond was er op donderdag 18 juni de gebruikelijke informele Masterbijeenkomst waarbij de deelnemers elkaar in een ontspannen sfeer troffen voor een hapje en een drankjes.
  De volgende dag lieten de deelnemende Reiss Profile® Masters zich inspireren door elkaar en de keynote sprekers Hanns-Ferdinand Müller, Oliver Leisse en Julia Weiss.

  Hanns-Ferdinand Müller, voormalig CEO van RWE Verkoop, tegenwoordig adviseur en honorair hoogleraar aan de International School of Management (ISM), nam in zijn lezing de volgende stelling als uitgangspunt: ‘De individuele doelen en waarden komen nooit honderd procent overeen met die van de onderneming’, waarbij hij de gelegenheid aangreep zijn eigen verhaal te vertellen en de gevolgen daarvan te reflecteren met de deelnemers.
  “We moeten de oude waarden opnieuw herwaarderen”, stelde trendwatcher Oliver Leisse, oprichter van Seemore, in zijn lezing over ethiek en moraal in de ondernemingen van de toekomst. Hij is ervan overtuigd dat “alles wat mensen willen, zal gebeuren”.
  Julia Weiss van de Wertekomission E.V. besprak op basis van studies en onderzoeken de arbeidsorganisatie van de toekomst. Haar stelling: “De werkomgeving van de toekomst is geïndividualiseerd en resultaatgericht” leverde interessante inzichten op.

  Julia WeissOlivier LeisseHanns-Ferdinand Müller
  Julia Weiss                         Oliver Leisse                      Hanns-Ferdinand Müller

  Klik hier voor meer foto’s.

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu