image
 • image

  Workshop Brand me

  Door Doesum van Anke 25-07-2015 15:23:04

  Hoe zet jij jezelf in de markt?

  Op vrijdag 24 april vond de workshop Brand me plaats in Eindhoven. Zeven enthousiaste deelnemers gingen onder de bezielende leiding van Astrid Schiepers, universitair docent en gecertificeerd Reiss Profile® Master, aan de slag met het thema personal branding. 

  Waar denken mensen aan als ze jouw naam voorbij zien komen? Vind jij het ook een enorme uitdaging om jezelf zo neer te zetten dat je de juiste klanten aantrekt? Astrid Schiepers liet de deelnemers aan de workshop in vijf stappen zien hoe zij zichzelf in de markt kunnen zetten.
  Het merk IK was uitgangspunt van de workshop. De deelnemers mochten zelf aan de slag om uit te zoeken wat hen uniek maakt en onderscheidt van de rest. Daarbij is het Reiss Profile® dat de intrinsieke drijfveren van de mens in kaart brengt, een handig hulpmiddel. 

  Praktische tips

  “De deelnemers deden allemaal enthousiast mee en ik heb na afloop leuke reacties mogen ontvangen. Het was een gevarieerde groep en waarschijnlijk had iedereen een andere verwachting van de workshop dus ik weet niet of ik in ieders behoefte heb kunnen voorzien”, laat docent Astrid Schiepers weten.
  Organisatieadviseur Yvonne Taks van Taks Advies en Coaching vertelt dat “de inhoud van de workshop zeker heeft voldaan aan haar verwachtingen om praktische tips te krijgen”. Verandermanager Willy van Stam, eigenaar van STAMplus, had meer presentaties en ideeën verwacht terwijl trainer/coach Nic Leenders van Bewust Leven Coaching vooraf geen concrete verwachtingen had maar na afloop niet teleurgesteld was in de praktische toepasbaarheid waar hij nieuwsgierig naar was.
  De redenen om deel te nemen aan de workshop waren voor alle deelnemers verschillend. Zo wil Willy van Stam “meer met Reiss Profile® gaan doen”. Yvonne Taks vindt het lastig om zichzelf als product/dienst te verkopen en hoopte dat de workshop haar daarin verder zou kunnen helpen. “Ik wil me bewuster worden van mezelf als product”, aldus scriptiemaster en interim manager Henk van Breda.

  Toepasbaarheid

  Alle deelnemers waren het erover eens dat deze werkwijze zeker toepasbaar is in de praktijk of, zoals Henk van Breda het verwoordt “dit is een eyeopener”. “Je dwingt jezelf op deze manier om consequenter naar buiten te treden”, aldus Nic Leenders. Willy van Stam typeert deze werkwijze als “een leuke manier van met jezelf brainstormen”. Yvonne Taks heeft de bevindingen uit de workshop gebruikt om haar website vorm te geven: “De sfeer van het moodboard komt terug op mijn website en de bij mijn archetype behorende kernwaarden heb ik gebruikt om mijn teksten te optimaliseren.” 

  Word wie je bent

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu