image

PERS

Reiss Profile® goes Caribic

Op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 april 2014 verzorgt Reiss Profile Benelux B.V. samen met de partners van Reiss Profile Curaçao voor de derde keer een internationale basisopleiding tot gecertificeerde Reiss Profile Practioner/Master op Curaçao.

De cursus zal worden gehouden in het trainingscentrum van Reiss Profile Curaçao partner Experientia te Willemstad. Naast deelnemers van Curaçao en Aruba zijn ook deelnemers uit Nederland welkom om zich hiervoor in te schrijven. Combineer een zakenreis en een certificeringstraining met een bezoek aan het mooie tropische Curaçao. Maak kennis met de lokale bevolking en gewoonten in een inspirerende samenwerking tussen Reiss Profile Masters en coaches uit Curaçao en Nederland.

De kosten bedragen 3.500,00 Antilliaanse gulden (€ 1.435,00). Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met John Delnoy, delnoy@reissprofile.eu.

Het Reiss Profile wordt wereldwijd ingezet bij onder andere persoonlijkheidsontwikkeling, teambuilding, studiekeuze, studieloopbaan coaching, management ontwikkeling, werving en selectie, sportcoaching en als marketing instrument.

Reiss Profile Europe B.V.

Reiss Profile Europe B.V. is exclusief licentiehouder voor het Reiss Profile in Europa. Het Reiss Profile is een nieuwe persoonlijkheidsgeoriënteerde aanzet in het motivatieonderzoek, die door Dr. Steven Reiss, professor in de psychologie en psychiatrie aan de Ohio State University (USA), ontwikkeld en in de Verenigde Staten verspreid werd. Reiss Profile Europe B.V. leidt HR-medewerkers, coaches en trainers op tot gecertificeerde Reiss Profile Practitioners/Masters, en adviseert ondernemingen, sporters, instituten en individuen over mogelijkheden om het Reiss Profile in te zetten bij de prestatieverhoging.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu