image

Individualiteit als innovatiemotor

Zesde Europese Masterbijeenkomst op 19 juni in Keulen

Op vrijdag 19 juni 2015 vindt voor de zesde keer de Reiss Profile® Europe Masterbijeenkomst plaats. Locatie: KOMED, het evenementencentrum op het Mediapark in Keulen. Reiss Profile® Europe nodigt al haar Masters en Instructeurs uit om deel te nemen aan dit jaarlijks terugkerend evenement.

Het motto van deze dag is: “Individualiteit als innovatiemotor voor teams, voor het bedrijfsleven, voor de samenleving"

Het programma biedt interessante lezingen en workshops en er is volop gelegenheid om te netwerken. Onder de titel ‘De manager in het spanningsveld tussen individuele en collectieve belangen’ zal Hanns-Ferdinand Müller, voormalig CEO van RWE Verkoop, tegenwoordig adviseur en honorair hoogleraar aan de ISM International School of Management, een lezing houden over de, voor topmanagers dagelijkse uitdaging om individuele waarden en doelen in overeenstemming te brengen met die van het bedrijf. Hoe gaan managers met deze tegenstellingen om? Hoe gebruiken zij hun eigen inzichten om de belangen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen? In Müller’s betoog zal het er ook over gaan in hoeverre een actieve discussie over dit proces in het bedrijf een voorwaarde is voor innovatie.
Voor de volledigheid: de meeste presentaties zullen in de Duitse taal zijn. 

Aan de vooravond is er op donderdag 18 juni de gebruikelijke informele Masterbijeenkomst gepland. In een ontspannen sfeer treffen we elkaar voor een hapje en een drankje vanaf ongeveer 19 uur in het restaurant van het KOMED op de begane grond. Binnenkort volgen meer details.
Het Reiss Profile® Benelux Team verheugt zich op interessante gesprekken en wederzijdse inspiratie voor het toepassen van het Reiss Profile® in de praktijk.

De eerste 75 aanmelders betalen 135 euro in plaats van 180 euro per persoon.
Voor het programma en direct aanmelden zie: 

         http://de.amiando.com/reissprofilemastertreffen2015.html

 

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu