image

Op vrijdag 2 november 2012

Symposium Hoe motiveer ik mijn studenten

Reiss Profile Europe B.V. organiseert op vrijdag 2 november 2012 het symposium Hoe motiveer ik mijn studenten. Locatie: Avans Hogeschool in ’s Hertogenbosch. Tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op dit symposium delen sprekers hun inhoudelijke expertise op het gebied van Reiss Profile met u, als wel hun ervaring met de toepassing van deze testmethode in het onderwijs.

Centraal in deze presentaties staan de praktijkcases van de sprekers die aantonen hoe het toepassen van Reiss Profile tot betere resultaten onder studenten heeft geleid.

Interesse? Meldt u zich dan aan als deelnemer via vandoesum@reissprofile.eu. De kosten bedragen 45 euro per deelnemer bij inschrijving vóór 1 oktober 2012. Na die datum is het bedrag 70 euro per persoon. In de aanmelding graag de volgende gegevens vermelden:

Naam:

Functie:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Begin september ontvangt u meer informatie over het programma. Na betaling van de kosten ontvangt u een bevestiging van deelname.

Reiss Profile in het onderwijs

Wanneer is een mens in staat het beste uit zichzelf te halen? Dat kan alleen wanneer hij zichzelf heel goed kent en zich bewust is van zijn persoonlijke kwaliteiten. De recente ontwikkelingen in het onderwijs vragen om een meer persoonlijke benadering van studenten. Uit eerdere onderzoeken is gebleken dat niet intelligentie maar vooral motivatie leidend is voor succes. Dit geldt ook voor het succesvol volgen van een studie.

Reiss Profile is een uniek wetenschappelijk diagnostisch instrument voor motivatie op het gebied van persoonlijkheid. De Amerikaanse professor Steven Reiss ontwikkelde deze opzienbarende testmethode op basis van 16 levensmotieven.

Reiss Profile heeft inmiddels bewezen een belangrijk hulpmiddel te zijn in het onderwijs om jonge mensen te ondersteunen bij het bewustwordingsproces om het beste uit zichzelf te halen. Zo maakt de Hogeschool Zeeland University of Applied Sciences in Vlissingen sinds een aantal jaren met succes gebruik van het Reiss Profile bij de begeleiding en ondersteuning van haar studenten. Meer informatie hierover leest u in het artikel De persoonlijke hogeschool onder de knop Nieuws elders op onze website.

 

Reiss Profile Benelux BV
Magnoliahof 33
5213 HJ ’s-Hertogenbosch
t: +316 20542186
delnoy@reissprofile.eu
http://www.reissprofile.eu

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu