image

PersPositieve reacties na basisopleiding Reiss Profile Practioner september 2012

Op 4, 5, 6 en 28 september vond een basisopleiding tot gecertificeerd Reiss
Profile Practioner plaats in Oosterhout. De deelnemers reageerden na afloop
enthousiast.

Cursusleiders Wim Olbrechts en John Delnoy hebben de zes cursisten begin september tijdens de training klaar gestoomd om te kunnen werken met de Reiss Profile test in hun vakgebied. Ook John Tujeehut, een ervaren master uit Curaçao, verzorgde in het kader van zijn opleiding tot Reiss Profile trainer een gedeelte van de training. Na drie weken stond er nog een terugkomdag op het programma waarin de cursisten konden laten zien wat zij hadden opgestoken van de driedaagse opleiding. Tevens kregen zij de mogelijkheid om vragen te stellen en feedback te geven Hieronder een aantal reacties van de cursisten.

  • Praktisch ingestoken vanuit grote ervaring en met veel enthousiasme gepresenteerd. Goede interactie wat ervoor zorgt dat ik zin krijg om snel met het Reiss Profile aan de slag te gaan. (interim manager)
  • Super! Ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme, inzet en betrokkenheid. (studieloopbaancoach)
  • Boeiende materie met aansprekende voorbeelden, ‘we’re only just beginning’. (studieloopbaancoach)
  • Leuke leerzame manier van trainen met veel praktische voorbeelden en ervaringen. Intensieve training in een interessant medium. Voelde me helemaal thuis in de groep. (student psychologie)
  • Wat een reis, letterlijk! Ik heb veel over mezelf geleerd en jullie hebben me enthousiast gemaakt naar meer. Goede theoretische basis met veel oefeningen wat mogelijk maakt het geleerde goed in de praktijk te brengen. Bedankt voor de prachtige ervaring! (neuro- & sportpsycholoog)
  • Voor iemand met lage score op nieuwsgierigheid vond ik de driedaagse voldoende concreet om een basis te leggen om te werken met het Reiss Profile. Het samenspel van de verschillende trainers zorgde voor een evenwicht tussen algemeen / abstract en specifiek /concreet . (studieloopbaancoach)

In november wordt de volgende groep studenten opgeleid in Eindhoven.

Informatie voor Benelux op:

Reiss Profile Benelux BV
Magnoliahof 33
5213 HJ ’s-Hertogenbosch
t: +316 20542186
delnoy@reissprofile.eu
http://www.reissprofile.eu

 

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu