image

Masteropleidingen Opleiding tot Reiss Profile® Certified Practitioner/Master

Om de persoonlijkheidsontwikkeling van personen snel en accuraat met het instrument Reiss Profile® te bepalen, is een autorisatie noodzakelijk. Lees meer over de opleiding Reiss Profile® Practioner/Master en het verkrijgen van de Reiss Profile® Certified Practitioner/Master licentie.

Professionals die het Reiss Profile® vanuit een concrete beroepsmatige achtergrond willen toepassen, kunnen een licentie als Reiss Profile® Practitioner/Master verkrijgen en een opleiding tot Practitioner/Master volgen. Een Reiss Profile® Practitioner/Master heeft de bevoegdheid om het Reiss Profile® met andere mensen uit te voeren en de toepassing in zijn beroepsmatige zakelijke omgeving te integreren. 

  • Wie? Coaches, adviseurs, trainers, psychologen en experts die zich verder willen inzetten voor de begeleiding, coaching en persoonlijke groei en ontwikkeling van individuen (aan leden van sekten of soortgelijke groepen wordt geen licentie verleend).
  • Wat? Er is een uitgebreid opleidingsprogramma beschikbaar. Naast de basisopleiding tot Reiss Profile® Practioner/Master zijn er diverse vervolgcursussen. Het complete opleidingsoverzicht vindt u in de seminar finder. Klik hier.
  • Kosten? De kosten staan bij de betreffende opleiding genoemd in ons overzicht. Klik de opleiding van uw keuze aan om de juiste kosten te vinden. Voor de seminar finder klik hier.

Licentiekosten
Na de opleiding kunt u een licentie verkrijgen waarmee u toegang krijgt tot de Reiss  Profile® website. U kunt daarmee gebruikmaken van alle mogelijkheden van het systeem, zoals de testomgeving, de Toolbox, de Masterclub, het opzetten van uw eigen klantenbestand enzovoort. De licentiekosten bedragen eenmalig 995 euro. De ontvangst van de Practitioner/Master-licentie is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De licentie is onbeperkt geldig. Iedere Reiss Profile® Certified Practitioner/Master is gebonden aan de op dat moment geldende licentievoorwaarden en de actuele kwaliteitsrichtlijnen die we u desgewenst graag doen toekomen.

Iedere Reiss Profile® Certified Practitioner/Master heeft tevens de mogelijkheid om aan de Reiss Profile® bijscholings- en netwerkbijeenkomsten deel te nemen. Onder de Practitioners/Masters is het gebruikelijk om kennis uit te wisselen, om zo over het inzetten van nieuwe toepassingen te discussiëren of nieuwe uitgangspunten te ontwikkelen.

Contact
Neemt u bij interesse voor een opleiding tot Reiss Profile® Certified Practitioner/Master contact met ons op. Vanzelfsprekend organiseren we ook inhouse-opleidingen volgens uw wensen.

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu