image

Mission Statement

Pleidooi voor zelfacceptatie, respect en tolerantie

De waardebepaling van Reiss Profile® Benelux B.V. is afgeleid van de fundamentele waarden van het Reiss Profile®: zelfacceptatie, respect en tolerantie.

Onze missie

Uw eigen motieven, waarden en doelen te kennen zorgt voor een emotie die Steven Reiss omschreef als het waarde geluk. Deze brengt een diepe tevredenheid met zich mee.

Het Reiss Profile® is een praktische toepassing die mensen helpt om hun eigen waarde geluk te realiseren.

In een professionele context betekent dit dat het ervaren van waarde geluk aanzet tot prestatieverhoging.

Onze aanpak heeft economische relevantie en zorgt voor een toegevoegde waarde voor de samenleving.

Onze aanpak

We gebruiken de inzichten van het moderne motivatieonderzoek en aanverwante disciplines en ontwikkelen deze kennis verder. Vanuit onze eigen professionele ervaring in het bedrijfsleven en in de prestatiesport kennen wij de behoeften van coaches, (personeels)managers en sporters en daaraan passen wij de toepassingen aan.

Onze partners

Ons partnernetwerk van gecertificeerde Reiss Profile® instructeurs en Masters is het forum waarin we voortdurend onze kennis verder ontwikkelen en de informatie met elkaar delen.

Wij en onze partners zijn verplicht om het Reiss Profile® zorgvuldig te gebruiken en vertrouwelijk om te gaan met de verzamelde testgegevens.

Onze klanten

Wij stellen onze expertise op het gebied van motivatie en prestatieverbetering beschikbaar aan klanten uit het bedrijfsleven, de prestatiesport of vanuit hun wens tot persoonlijke ontwikkeling.

Daarbij geldt dat onze klanten op het gebied van training, coaching, management en persoonlijke ontwikkeling de graadmeter zijn voor de marktrelevantie van onze activiteiten.

Reiss Profile Mission Statement

Contact opnemen

John Delnoy
Tel:+31 6 20542186
E-Mail:office@reissprofile.eu